خبر های کوتاه نوسان

آقایان مخالف اینترنت! دیگ خشم مردم را جوش نیاورید

NEWS

?محمد مهاجری:چندصباح دیگر نگویید کاش زودتر می‌فهمیدیم. همین الان هم برای فهمیدنش دیر است.
?بازی‌ای که با اینترنت می‌کنید، نتیجه‌اش نارضایتی عمومی میلیونها ایرانی است که نان‌شان را با این وسیله درمی‌آورند. همین تورم و رکود و بیکاری بس است. راه نفس معیشت‌شان را بیش از این نبندید.
?اگر به زعم شما باز بودن اینترنت، راه ورود دشمن است (که هنوز نتوانسته‌اید ثابت کنید) گذاشتن پایتان روی شلنگ اینترنت، میلیونها ایرانی را از قالب دوست بیرون می‌برد و خدا نکند به دشمن تبدیل شوند.
?اگر اعضای شورای‌عالی فضای مجازی مرد هستند، بیایند توی مترو و خیابان و میدان‌تره‌بار و دانشگاه و حتی مسجد و حوزه علمیه و استدلال‌شان را در باره محدودیت‌هایی که برای اینترنت درست کرده‌اند، به شهروندان بگویند و جواب انها را بشنوند. البته که حتی یک مرد در میان آنها یافت نمی‌شود که چنین شجاعتی داشته باشد.
?اعتراض بعدی را از همین حالا شما دارید کلید می‌زنید. بعدا به گردن دشمن نیندازید. مسئولیتش گردن خودتان است.
?این نوشتم تا بماند یادگار!
@navasanchannel

Send money to Iran